Klik hier voor contactinformatie

De Afbouwcombinatie

Nieuw kantoor De Afbouwcombinatie!

Op het gebied van duurzaam bouwen heeft Huisman Bouw in inmiddels de nodige ervaring.

Een van de laatste ervaringen betreft het realiseren van een nieuw kantoorpand voor De Afbouwcombinatie aan de Ampèrestraat 33 te Zwolle. Deze realisatie is een goed voorbeeld van een juist bouwteam samenstellen waarbij elk bouwteamlid zijn expertise inbrengt.

Dit bouwteam werd gevormd door Huisman Bouw, De Afbouwcombinatie en Installatietechniek van Vilsteren. Het kantoorgebouw werd gerealiseerd in een recordtijd van maximaal 10 weken. Dit is vooral te danken aan het systeem denken van alle bouwteamleden.

Bovengenoemd gebouw werd voorzien van hoge isolatiewaarden (> RC 6) en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Zo is er een warmtepomp geïnstalleerd met gesloten bodem bronnen in combinatie met vloerverwarming/koeling, daarnaast is alle beschikbare ruimte op het dak gebruikt voor het installeren van PV zonnecellen.

Verder is er een volledige balansventilatie toegepast die aangestuurd wordt door co2 opnemers in alle kantoorruimtes. Tevens is er in een van de kantoren een werkend voorbeeld gemaakt van het gebruik van het Rockfon Comfoschool plafond. Dit is een nieuw voorbeeld hoe je in ruimtes, zonder tocht en extra energie verlies, een comfortabel klimaat kunt maken. Ook, en dat is tegenwoordig bijna standaard, is het gehele kantoor voorzien van aanwezigheid sensoren die de verlichting schakelen. Een groot deel van de armaturen zijn voorzien van energiezuinige LED lichtbronnen.

Al met al een mooi voorbeeld van een gebouw dat gereed is voor de toekomst en waar alle bouwteampartners trots op zijn!