Klik hier voor contactinformatie

Brasserie Equipe

Brasserie EQUIPE Food, Drinks & Passion is geopend. Het door ons afgebouwde en ingerichte restaurant, gevestigd in het nieuwe stadioncomplex van PEC Zwolle, vierde de opening met een feestelijk ‘preuvenement’, in aanwezigheid van de Zwolse burgemeester Meijer.

Spectaculaire opening
EQUIPE werd officieel geopend met een bijzondere en spectaculaire openingshandeling:
op traditionele wijze – met een zwaard – ontkurkte de Burgemeester van Zwolle een fles champagne. 
Er werd getoast op het succes van Equipe en de goede samenwerking met Landstede.

De gehele avond stond in het teken van het ‘preuvenemint’. Gasten konden diverse exclusieve hapjes en drankjes proeven en konden zo kennismaken met de culinaire hoogstandjes van EQUIPE.

Restaurant EQUIPE
EQUIPE wordt volledig geëxploiteerd door Eurest, onderdeel van Compass Group Nederland, in samenwerking met onderwijsorganisatie Landstede te Zwolle. Door deze samenwerking kunnen horecastudenten van Landstede werken en leren combineren. Hierbij worden ze begeleid door zowel docenten van Landstede als management en medewerkers van EQUIPE.

Meer dan een restaurant
Het restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten. Onder de naam EQUIPE wordt tevens een business- en loungecentrum voor vergaderingen & evenementen geëxploiteerd. In de toekomst wordt dit aangevuld met een hotel en een congres- en evenementencentrum.